vineri, 23 septembrie 2011

Let's do it Romania!

Salut, dupa un timp in care s'au intamplat multe chestii in viata mea  nu am mai apucat sa scriu nimic, revin in forta cu un "mic" proiect inspirat dupa estonieni [http://www.youtube.com/watch?v=A5GryIDl0qY&feature=youtu.be], Let's do it Romania.
Ce e "Let's do it Romania!" defapt?
-> Let's do it Romania! Este un proiect organizat de Asociatia EcoAssist;
-> Este un proiect "verde" sau cu alte cuvinte de indepartarea gunoaielor.
De ce sa participi?
-> Curatand mediul vom da un exemplu celor ignoranti, o societate mai deschisa un mediu mai curat.
Cand? Unde? Cum? Cat?

-> Cand?  24 septembrie 2011;
-> Unde? Te poti inscrie la centrul cel mai apropiat de recrutare, acolo vei fi instruit cu privire la locul unde vei realiza curatenia [https://sites.google.com/a/letsdoitromania.ro/puncte-de-inregistrare/puncte-de-inregistrare] <- poti cauta aici;
-> Cum? Poti merge la centrele de recutare sau te poti inscrie pe site'ul oficial [http://www.letsdoitromania.ro/];
-> Cat? Curatenia incepe de la 08:00 la ora 15:00.


* Nu fi ignorant, e mediul in care traim; deschide'ti mintea si fa ceva pentru societatea asta in care nimic nu se schimba dar eu si tu putem sa fim altfel, putem sa schimbam tot ce merge pe dos. Tot ce stim sa facem este sa distrugem, hai sa facem o munca in echipa si ceva folositor! Ridica'te, rupe'ti cateva ore inutile, pierdute aiurea oricum si fa ceva pentru mediu.


* Blog'ul unui super om [ma' English teacher] de la care puteti invata super multe chestii [http://razmacovei-mrwitty.blogspot.com/] <- liderul nostru in proiectul "verde"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu