marți, 27 septembrie 2011

Doar...tu

Pagina alba. Blackout. Gol. Van. Nimic.

Filozofez. Azi vreau sa fiu un filozof foarte intelept. Imi doresc sa deschid usile incuiate ale inimii tale (trecut-prezent-viitor). Mai ales viitor, as vrea sa pot sti tot dar trebuie sa ma resemnez cu jumatate, premontiile care sunt bine agatate in colturile mintii mele. Ma deschid si ma inchid complet, mi'e teama; de tine, de mine, de sufletul meu. Ma ascund sub ruinele inca daramate in subconstient, te astept sa apari. Urasc cand intarzii, cand te pierzi prin versurile poeziilor mele. Imi e teama ca nu vei mai veni. Astept in van, in dor, in spaima. Lacrimile nu se mai opresc, tot ce ma inconjoara imagini, sunete, ganduri imi amintesc de mine, de tine, de noi. Mintea mea e blocata de sentimentele tale, nu poate intelege de ce inca visez la vise neimplinite in care tu esti totul si totul sunt eu, de ce inima mea e a ta si tu nu o sa fi al meu.
Ingerul meu s'a sinucis azi, am ramas numai eu cu demonii mei. Raiul s'a transformat intr'un infern plin de aripi de ingeri frante, insangerate, mutilati de timpul care trece fara tine. Sufletul, inima, mintea, toate plang dupa paradisul adus de tine. Unde esti? Visam la viitor, la noi, la ei. As vrea sa te trezesti, sa ma privesti, usor pe spate, sa te cuprind intr'o imbratisare blanda. Fara tine, paradisul meu a coborat in infern. Oricat ar suna de fals, de siropos, e adevarul ascuns in mine. M'am transformat intr'un inger cazut, ce plange cu lacrimi de sange, cu aripile zdrobite de greutatea aruncata de mainile tale fara mila.
Am realizat fiecare lucru care l'am gresit, am stricat tot, mi'a fost teama de inaltimi, dar niciodata nu mi'a fost teama sa ma arunc. Sufletul imi e plin de regrete, lacrimi de sange imi curg, iti scriu...iti scriu pentru a... demonstra ca... Te iubesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu